Temui Si Dia Di Sini

Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya diantaramu rasa kasih dan sayang.
Surah An-Rum, ayat 21

Pengenalan

Di sini bermula sebuah cinta ..

Kini, anda telah bersedia untuk berumahtangga dan sedang tercari-cari si dia ..

Sertai myJodoh .. mungkin si dia berada di sini..

154,886 pengguna aktif

123,221 bujang

9,030 janda

15,885 duda

Anda Ingin Berkenalan?

Boleh PM sebab tak langgan disini😀😀😀 ..sorry tak dapat nak balas text.. ....

kerol
06:32 AM

Getting up in the morning is a sign that you can achieve the life’s goal better than yesterday. ....

muhammadshaff
06:24 AM

sederhana suka mengalah suka memasak menghabiskan masa mendengar ceramah majlis ilmu ....

hadzer
05:36 AM

saya seorang yang simple...sy seorang yang mudah mesra dengan orang....sederhana dalam bidang agama... x suka orang meng ....

aslisa
04:09 AM

masih memberi ruang untuk diri sendiri mengenali diri. ....

arifahair
03:49 AM

setiap manusia penah buat silap,mcm tu jugak saya...lupakan yg semalam,teruskan hari esok...pape email je saya... ....

firdaus
03:29 AM

Saya ni pemalu sikit dengan perempuan.. Bila dah rapat baru cakap banyak.. Jenis suka melawak kasar.. Muka garang dalam ....

mohammadaiman
02:48 AM

Seorang yang mengambil berat dan ikhlas dalam perhubungan ....

mohdsyafiqnoor
02:46 AM

saya seorang baik hati, peramah, panas baran sedikit tapi dpt di kawal, setia, jujur dan ikhlas ....

azrilan
02:42 AM

1) Bertanggungjawab, sabar dan penyayang 2) Suka berbincang tentang sesuatu perkara sebelum membuat keputusan 3) Ikhla ....

lan
02:36 AM

Jika ingit berkenalan..boleh mesej terus ke nombor whatsapp saya....terima kasih.. ....

lemanzai
02:18 AM

- Hormat pada orang tua - Bukan golongan orang kaya ....

iszul
01:45 AM

Assalamualaikum.. Hai,saya merupakan bisnes digital marketing Consultant. Masih lg bujang & ingin mencari teman hidu ....

muhdadenan
01:35 AM

Saya simple2... Tak encem punn...tapi in shaa allah bolehhh jaga bakal binii saya.... ....

abdulsyameer
01:34 AM

Asslamualaikum.. if ade mase terluang,just send e-mail im easy going,humble..maybe..im nothing human yang boleh descr ....

nadazie
01:31 AM

Seorang yang suka kebersihan & tidak sukar persekitaran yang bersepah. ....

adibb
01:22 AM

Berkerja sebagai pemandu prlancong dan juga Grab driver ....

lordzarif
01:22 AM

Sedang belajar, Seorang yang sensitif dan suka memerhati. ....

farahacs
01:05 AM

Salam... masih menuntut di sebuah universiti tempatan sambil bekerja sebagai RA. merupakan anak tunggal@anak perempuan d ....

azianti
12:59 AM

Ikhlas jujur ...menerima Segala kekurangan Dan kelebihan pasangan... ....

farizzh
12:55 AM

Seorang yang sederhana, simple, positive, happy go lucky 😊.. Serious only when it needs to be.. Supportive, rilex a ....

mashraf
12:54 AM

Ingin mncri cinta sjti yg ikhla dn boleh mnrima sye seadanya ....

nurain
12:34 AM

Sedikit tentang diri. Sy seorang freelance tutor full time . Pernah putus tunang untuk pertama kali. Sy sertai platf ....

normalinaina
12:24 AM

Seorang yg peramah , active sukan & suka travel ....

edimaj
12:09 AM
Telegram myJodoh

Sertai Channel telegram myJodoh dapatkan info terkini tentang pengguna yang menyertai myJodoh.

Sertai Sekarang
Apps Android myJodoh

Muat turun apps myJodoh di Google Play Store. Memudahkan anda mengakses myJodoh melalui telefon bimbit.

Muat Turun
Tentang myJodoh

myJodoh telah berada di internet sejak tahun 2002 dan merupakan portal mencari pasangan hidup pertama di Malaysia.

Klik sini untuk maklumat lanjut

Hubungi myJodoh

  bantuan@myjodoh.net