Temui Si Dia Di Sini

Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya diantaramu rasa kasih dan sayang.
Surah An-Rum, ayat 21

Pengenalan

Di sini bermula sebuah cinta ..

Kini, anda telah bersedia untuk berumahtangga dan sedang tercari-cari si dia ..

Sertai myJodoh .. mungkin si dia berada di sini..

147,641 pengguna aktif

117,822 bujang

8,642 janda

14,715 duda

Anda Ingin Berkenalan?

Whatsapp no sy Maaf ye sy inggin cri jodoh dlm ni kena bayar kalau boleh tlg wsp sy ....

azem
11:16 PM

Salam... masih menuntut di sebuah universiti tempatan sambil bekerja sebagai RA. merupakan anak tunggal@anak perempuan d ....

azianti
11:13 PM

Nama : Muhammad Shamel Izwan bin Mat Saad Umur : 33 tahun Pekerjaan : Kerja Sendiri Printing , Designer homebase ....

shamelizwan
11:08 PM

Bersifat penyayang,baik hati ,peramah,sopan santun Dan rajin mengemas rumah. ....

kimie
11:04 PM

Seorang yang penyayang dan suka berdikari...menyayangi keluarga lebih dari nyawa sendiri..tidak memilih rupa paras dala ....

nurizziabdulgha
11:02 PM

Tak brapa hensem.. Bekerja Swasta company sub-con Aset : Myvi Facelift 2022 : Simpanan kewangan ada la skit.. ....

mfikris
11:00 PM

Penyabar, Pembersih, Lain2 kne knal2 dlu and judge sendiri ....

farizzul
10:57 PM

Baik hati, agak pemalu, bertanggungjawab, sederhana, rajin, pembersih, setia, jujur, hormat orang tua, agak sensitif, mu ....

tikahrosli
10:57 PM

-tegas -cat love -pembersih -setia yang satu -suka tolong ibuayah -rajin menolong orang ....

nurainul
10:47 PM

Cuma seorang yang simple. Tanya dulu baru kira kenal. ....

abdulrahman
10:46 PM

Suka makan, suke masak, suke cermin, suke tdo, suke perfeum. I tak suke i suke hati you lah 😋 direct email: ....

qhaiyeen
10:26 PM

kelakar , mudah mesra , suka ketawa , suka menyanyi , baik , peramah dll ....

mohdhelman
10:25 PM

Assalamualaikum....Sesiapa yang ingin berkenalan dengan saya boleh la hubungi saya di ....

miyaaraag
10:22 PM

Keras tapi lembut... Jika seseorang yg bersama Sya faham hati saya ....

sriwahyuni
10:17 PM

Minat dlm bidang pemotoran, suka konvoi dgn kawan2. ....

iksanbinjuwis
10:16 PM

Aku menikah karena Allah demi menjaga amanah Allah menjaga ayat ayat sucinya (hafalan quran) Aku menikah karena aku ....

mraffannn
10:06 PM

Klau nak berkenalan say Hi je.. Awak penat ibu tanya bila nak kawin? Awak tidak keseorangan, saya juga sama. xD ....

sairi
10:05 PM

biasa2 shja.. tdk cantik spt yg diidamkan oleh setiap lelaki.. jika anda mencari seorg perempuan yg lemah lembut, tdk ka ....

fadzilah
10:03 PM

Seorang yang penyabar, pemaaf, pemurah, bertanggungjawab dan ambil kisah segala hal ehwal orang yg dikasihi. Boleh berke ....

khalis7
09:35 PM

Berdoa & terus berdoa.. Klu rase setkt nk main2.. Kmbali lh kpd zamn knk2 anda...serius n niat yg btul je k...waalla ....

aleena
09:33 PM

Solat 5 Waktu Bercakap Pelat Kelantan Pekat Sangat Hobi Gamer Yg Biasa Suka Buat Lawak Giler... ....

myjredzuan
09:26 PM

Assalamualaikum. Sy pernah berkahwin ketika umur 23tahun (2017) tidak mmpunyai ank dan telah bercerai tahun lepas. Tujua ....

hiani
09:20 PM

setiap manusia penah buat silap,mcm tu jugak saya...lupakan yg semalam,teruskan hari esok...pape email je saya... ....

firdaus
09:20 PM

Saya seorang yang manja, periang bila dikenali,senang bila serasi ....

husnaharon
09:17 PM
Telegram myJodoh

Sertai Channel telegram myJodoh dapatkan info terkini tentang pengguna yang menyertai myJodoh.

Sertai Sekarang
Apps Android myJodoh

Muat turun apps myJodoh di Google Play Store. Memudahkan anda mengakses myJodoh melalui telefon bimbit.

Muat Turun
Tentang myJodoh

myJodoh telah berada di internet sejak tahun 2002 dan merupakan portal mencari pasangan hidup pertama di Malaysia.

Klik sini untuk maklumat lanjut

Hubungi myJodoh

  bantuan@myjodoh.net